GRÁNIT VideoBank - Bankfiók az Otthonában!
GRANIT Bank Zrt.
1.1.5 27.7mb

A GRÁNIT VideoBank - Bankfiók az Otthonában egy olyan modern, ügyfélbarát, 21. századi szolgáltatás, amely a technika adta lehetőségek naprakész felhasználásával biztosítja az Ön számára, hogy kényelmesen, irodája és otthona elhagyása nélkül találkozzon banki ügyintézőjével, pénzügyi tanácsokat kérjen tőle, valamint banki tranzakciókat kezdeményezzen.

Az internetes video kapcsolat segítségével Önnek lehetősége van:
- élő audio-video kapcsolat kialakítására,
- szöveges üzenetváltásra az Ön személyes banki Ügyintézőjével,
- számla és kártyainformációk lekérdezésére, *
- banki megbízások megadására. *

* amennyiben Ön már ügyfelünk, és rendelkezik a „Bankfiók az Otthonában” szolgáltatáshoz kapcsolódó szerződéssel banki műveletek kezdeményezésére.

Mi a különbség az „Érdeklődés”, „Tanácsadás„ és az „Ügyintézés” között?

> Érdeklődés: amennyiben Ön az „Érdeklődés” funkciót választja, azonnal kapcsolatba kerülhet ügyintézőnkkel, aki általános tájékoztatást ad a Banki termékekről, szolgáltatásokról.
> Tanácsadás: amennyiben Ön a „Tanácsadás” funkciót választja lehetősége nyílik Bankunk pénzügyi tanácsadási szolgáltatásait igénybe venni.
> Ügyintézés: amennyiben Ön már ügyfelünk és rendelkezik „Bankfiók az Otthonában” szolgáltatáshoz kapcsolódó, aláírt szerződéssel, úgy műveletek kezdeményezéséhez a következő adatokat szükséges megadnia:
- felhasználó név, hozzá tartozó titkos jelszó
- sms-ben megküldött egyszer használatos jelszó

Próbálja ki most a jövő bankfiókját!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less