DOF Energy Monitor
Pure Communicatie
1.02 17.2mb

Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in meer dan 60 hoogwaardige kantoorgebouwen. We verhuren momenteel aan ruim 600 verschillende organisaties. Als goede huisbaas weerspiegelen we met onze huisvestingsoplossingen de ambities van onze gewaardeerde klanten.Een kantoorgebouw van Dutch Office Fund is een betrouwbare keuze voor integrale kwaliteit, een persoonlijke benadering en een duurzaam karakter.

Onze ambitie is ervoor te zorgen dat onze portefeuille blijft behoren tot het voorbeeld van duurzaamheid binnen de vastgoedsector. Wij erkennen het belang en de impact die onze gebouwen hebben op het milieu en de maatschappij. Een effectieve verlaging van de CO2-uitstoot is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van Dutch Office Fund en u als huurder.

Om u als huurder te ondersteunen bij onze gezamenlijke missie hebben wij de 'Energy Monitor' ontwikkeld. Met deze app kunt u toegang krijgen tot o.a. uw energieverbruik en uw CO2-uitstoot. U kunt gemakkelijk uw verbruik monitoren en verlagen en daarmee een bijdrage leveren om het leefklimaat in Nederland te verbeteren.

U doet toch ook mee?
Neem contact op met uw verhuurder (CBRE Global Investors namens Dutch Office Fund) om een authorisatiecode te verkrijgen.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less