De Verleiding
Qonect B.V.
12.2 7.7mb

De Verleiding, hét sfeervolle bruine café met een warme, rijke uitstraling en omgeving aan de gezellige Roersingel in Roermond, bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uitmaakt van Qonect.
Omdat je de Verleiding App hebt gekozen als toegang tot het snel groeiende Qonect netwerk met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot impressie foto’s, de evenementen-agenda en contact informatie over de Verleiding en haar team.
Met deze App wil de Verleiding je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in het Qonect Netwerk(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less