RKSV Sylvia
Qonect B.V.
12.2 9.6mb

RKSV Sylvia, dé gezelligste voetbalclub uit Landgraaf voor sportieve recreatie, bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uitmaakt van Qonect.
Omdat je de RKSV Sylvia App hebt gekozen als toegang tot het snel groeiende Qonect netwerk met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot de sportieve hoogtepunten, uitslagen, trainingsschema’s, evenementenkalender, afgelastingen en natuurlijk de video’s en foto’s van de wedstrijden.
Met deze App wil de RKSV Sylvia je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in het Qonect Netwerk(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less