Falck IVS
Falck Secure AB
1.0 13.9mb

Falck Identitets- & Värdeskydd
Marknadens mest kompletta skydd i en och samma tjänst. Falck Identitets- & Värdeskydd är ett helhetskoncept där vi hjälper dig och din familj, dygnet runt, året runt.

Vi arbetar med ett proaktivt ”självförsvar” som aviserar dig om något inträffar, vi assisterar dig om något skulle inträffa eller om du misstänker att du är utsatt för ett bedrägeri eller en ID stöld. Vi ger dig också ett ekonomiskt skyddsnät om du trots allt skulle råka ut för en identitetsstöld och blir ekonomiskt drabbad. Falck Spärrservice ingår naturligtvis också i konceptet och vi hjälper dig att spärra dina kredit- och betalkort, familjens mobiltelefoner och även era ID-handlingar om ni skulle förlora dem. Vi arbetar för dig, dygnet runt, året runt, var du än är.

Nu finns också appen IVS som är kopplad till Falck Identitets- & Värdeskydd. Med appen kan du använda tjänsten, var du än befinner dig i världen. Här får du tillgång till ”Min identitet” vilken ger dig full kontroll. Falck aviserar dig om något förändras kring din kreditupplysning. Om du misstänker att du är utsatt för ett bedrägeri eller en ID stöld kan du därmed agera snabbt.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less