In Planning
New Ink
1.0 22.3mb

In Planning is een intuïtieve reader die je in staat stelt optimaal een studieboek, tijdschrift, boek en andere publicaties over Planologie in pdf- of ePub-formaat te lezen, zonder je zorgen te hoeven maken over allerlei instellingen.

De publicaties worden uitgegeven door In Planning, platform voor Planologie publicaties, een initiatief van AESOP (Association of European School of Planning) in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). De eigen publicaties zijn peer reviewed en voldoen aan Academische standaarden.

Studieboeken, tijdschriften en andere publicaties kunnen worden aangeschaft in de kiosk binnen de app en via de website, waarbij de aangeschafte producten automatisch op de virtuele deurmat binnen de app vallen.

Via onze kiosk en site krijg je een helder overzicht van alle ebooks en publicaties die direct beschikbaar zijn. Naast betaalde producten, abonnementen en losse (en oude) nummers vind je hier ook proefnummers die je direct kunt downloaden.

De producten zijn eventueel verrijkt met interactieve onderdelen zoals film- en muziekfragmenten, extra foto’s en hyperlinks. Daarnaast biedt In Planning de mogelijkheid om op bepaalde artikelen te reageren en de reacties van anderen te lezen.

Heb je een abonnement afgesloten op een blad, dan vallen de nieuwe nummers automatisch bij je op je virtuele deurmat. Raakt je iPad te vol, dan kun je met een gerust hart boeken die je al gelezen hebt op je virtuele zolder zetten. Dat ruimt op, maar je kunt ze te allen tijde weer op je iPad terugplaatsen wanneer je ze opnieuw wilt lezen.

In Planning biedt als enige reader ter wereld ‘multi sliders’, waardoor je heel eenvoudig flexibel tussen hoofdstukken voor en achter in een boek kunt wisselen zonder dat je hiervoor gebruik hoeft te maken van vaste bookmarks. Vergelijk het met je vingers die je vaak tijdelijk tussen bladzijden houdt omdat je daar straks weer verder wilt lezen.

Indien een boek voorzien is van een inhoudsopgave, biedt In Planning een unieke zoekfunctionaliteit waarbij je uitsluitend kunt zoeken in de tekst van de sectie-, hoofdstuk- en paragraaftitels waarmee je razendsnel bij de juiste content wordt gebracht.

Meer informatie over In Planning en onze publicaties op http://www.inplanning.eu

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less