Catalogi
Philips
1.0.4 17.9mb

"Op zoek naar verlichting? Met deze app heeft u overal en altijd toegang tot ons portfolio professionele verlichtingsproducten.

Met de Catalogi app van Philips voor professionele verlichting geeft u toegang tot de catalogi van Philips Lighting. Hiermee hebt u direct toegang tot bestelinformatie van professionele verlichtingsproducten, uiteenlopend van armaturen en lampen tot voorschakelapparatuur en lighting controls voor zowel buiten- als binnenverlichting.

Deze app voor professionele verlichting bevat:
- Licht Pocket, dé prijslijst voor groothandel en installateur
- Bestelcatalogus buitenverlichting, dé catalogus voor iedereen die werkt met licht in de openbare ruimte

U kunt in de app de gewenste catalogi downloaden, zodat u deze kan doorzoeken en bekijken zonder dat u verbonden bent met internet. Via de inhoudsopgaves springt u eenvoudig naar een specifiek product of een volgend hoofdstuk.

Met de Catalogi app beschikt u altijd over de nieuwste producten en actuele productinformatie dankzij regelmatige updates.

Over Philips Lighting
Eenvoudig het leven verbeteren met licht
Het menselijk leven draait om licht. Licht beïnvloedt onze stemming, verbetert ons welzijn en stelt ons in staat meer te beleven en te bereiken. Het is een wezenlijk onderdeel dat onze levens rijker, productiever en veiliger maakt. Philips Lighting concentreert zich op innovatieve manieren om licht te gebruiken voor het eenvoudig verbeteren van de levens van mensen, waar zij ook wonen en werken: thuis, op school, op hun werk, in winkels en openbare ruimten, en op de weg.
We onderkennen dat het behoud van grondstoffen en de bescherming van het klimaat een steeds belangrijkere rol spelen in de gezondheid en het welzijn van mensen. Daarom besteden we speciale aandacht aan het maximaliseren van het effect van verlichting en het tegelijk minimaliseren van de energie die vereist is om dat te produceren.

Zinvolle innovatieve oplossingen
Bij Philips Lighting observeren we mensen en luisteren we naar hen (onze klanten, consumenten en belanghebbenden) om te verzekeren dat we ons richten op de echte behoeften en ambities in hun levens. Samen met architecten, verlichtingsontwerpers, stedenbouwkundigen en overheden, en met consumenten in hun woningen, zoeken we naar het realiseren van zinvolle innovatieve producten en oplossingen die eenvoudig de levens van mensen verbeteren met licht."

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less