Boligpræsentation fra Pro-Plan
Pro-Plan Interaktiv A/S
1.1.0 1.5mb

Med denne app kan du se nogle af de produkter vi tilbyder til ejendomsmæglerbranchen. Hvis du er fotograferingskunde ved Pro-Plan, så kan du anmode om et logind til app’en, hvorefter du vil kunne finde flere oplysninger omkring produkt-porteføljen indenfor professionel ejendomsfotografering.

Pro-Plan har siden 1996 serviceret - og udarbejdet plantegninger for - ejendomsmæglere i Danmark og Sverige til salgsopstillinger, boligudstillinger, avisannoncer og internettet. Over 400 ejendomsmæglere får deres plantegninger rentegnet hos os.

I takt med stigningen i efterspørgslen af professionel ejendomsfotografering, så har vi naturligvis også tilføjet dette i vores portefølje af produkter tilpasset ejendomsmæglerbranchen.

Udover plantegninger og fotografering af ejendomme, så har vi også udviklet præsentationsprogrammer, som let kan implementeres på ejendomsmæglerne hjemmesider.

Dermed kan vi stå for hele boligpræsentationen, men du kan naturligvis også vælge kun at gøre brug af nogle af vores services.

Du skal have en aktiv 3G eller Wi-Fi forbindelse for at kunne bruge denne app.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.1

Supported Devices:
- iPad

...more ...less