Deloitte IRIS
MySupport.dk ApS
1.0 1.2mb

Deloitte IRIS
Med Deloitte IRIS får du en nem, fleksibel og konkurrencedygtig administrationsløsning. App’en understøtter en administrationsløsning, der gør det administrative arbejde nemt og fleksibelt, så du som virksomhedsejer kan bruge tiden på at drive din virksomhed. Ved et klik har du uploadet bilag til din revisor – det er dermed slut med sortere bilag og arkivere i mapper. Bilagene gemmes elektronisk, så du altid har dem ved hånden.

Administrationsløsningen er lavet til mindre virksomheder, hvor du som virksomhed nemt og hurtigt får et overblik over økonomien i din virksomhed. Hør mere om Deloitte IRIS og administrationsløsningen ved at kontakte dit lokale Deloitte kontor.

Alle kan downloade app’en, men du skal være Deloitte-administrationskunde for kunne benytte funktionerne. Du logger på ved hjælp af tildelte login og kode, som du modtager efter aftale med din revisor.

Applikationen er kun beregnet til de anførte formål. Selvom fejl og unøjagtigheder i applikationen er forsøgt undgået, kan Deloitte ikke påtage sig noget ansvar for dispositioner, som foretages uden vores forudgående rådgivning. Uanset årsag, herunder bortkomne bilag, kan Deloitte ikke drages til ansvar.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less