ACES Direct
ACES Direct
3.1 2.9mb

ACES Direct is in 2000 opgericht. In die tijd leverde het bedrijf IT-producten aan de zakelijke en particuliere markt. De hardware en software producten werden alleen via de website verkocht.
Vanaf 2006 is ACES Direct zich gaan richten op de zakelijke markt en zijn de doelgroepen kleinzakelijk, MKB, resellers en non-profit bepaald. Het blijft mogelijk om producten via de website te bestellen, maar inkoopgemak en advies wordt steeds belangrijker. Iedere klant krijg een persoonlijke Account Manager die hem begeleidt van advies tot afhandeling. Naast het leveren van IT-producten legt ACES Direct zich nu meer toe op het leveren van ‘diensten om de doos’.

Inmiddels is ACES Direct uitgegroeid naar een totaal leverancier van IT-producten, IT-diensten en IT-oplossingen voor de zakelijke markt. Er is veel aandacht besteed aan kennisontwikkeling, waardoor er nog meer wordt meegedacht met de klant en deze altijd het beste advies krijgt. Bovendien is er een team specialisten opgezet dat de persoonlijke Account Managers ondersteunt in specialistische IT-vraagstukken en -behoeften van klanten en bij klanten op locatie. Het leveren van maatwerk en het bieden van een optimale service geeft een grote klanttevredenheid als resultaat.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.1

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less