Value Creation and Company (VC&C) werd opgericht in 2005 door de managing partners Jos Bourgonje en Aldebert Wiersinga. Sinds de jaren '80 zijn wij al actief als ondernemers en later als ondernemende investeerders in innovatieve technologiebedrijven. Het portfolio van VC&C groeit nu gestaag.

Natuurlijk speelt bij onze deelnemingen financiering vaak een rol. Door onze middelen, relaties en achtergrond is er op dit gebied veel mogelijk. Wij zijn echter geen 'gewone' leverancier van risicodragend kapitaal. Belangrijker èn onderscheidend zijn de ervaring, kennis, kunde; het netwerk en de werklust die wij meebrengen en investeren, ons 'intellectual capital'. Hierdoor zijn wij in staat met minder risico meer rendement te realiseren. Dat maakt VC&C uniek en succesvol. Onze missie is om de bedrijven waarbij wij betrokken zijn naar de "next level" te brengen.

Zie ons als een projectontwikkelaar in de ICT die technologie, marktkansen, kapitaal en mensen succesvol met elkaar verbindt. Wij begeleiden bedrijven en ondersteunen ondernemers door hen te helpen fundamentele verbeteringen in hun onderneming te realiseren. Anders gezegd: wij staan ondernemers en aandeelhouders bij als het er écht op aankomt. 'Fundamenteel' betekent daarbij dat er voor de aandeelhouders substantiële waarde wordt gerealiseerd of behouden. Wij doen wat onze bedrijfsnaam belooft.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less