Makelaarsplein
Realworks
2.0 0.9mb

Makelaarsplein is een collectief van o.a. Smaal Makelaardij, Van Daal Makelaarskantoor en HOI Makelaars. (HOI Makelaars is een landelijk opererende organisatie)
De aangesloten makelaars hebben de handen in één geslagen om u te kunnen voorzien van een volwaardige dienstverlening, om daarmee de kwaliteit, continuïteit en verkoopkracht te kunnen leveren waar u naar opzoek bent. Zo is geen enkele wens meer teveel of te moeilijk voor de aangesloten makelaars bij Makelaarsplein.

Makelaarsplein stelt u centraal!

Het voordeel van Makelaarsplein:
Krijg de exposure, daadkracht, creativiteit, ervaring en knowhow van alle aangesloten makelaars, voor de prijs van één.

Wat biedt deze app u als consument:
U kunt nu zoeken, bekijken en de te koop staande woningen van alle aangesloten makelaars bij Makelaarsplein opslaan en volgen. Vind woningen in Eindhoven, Helmond, Waalre, Valkenswaard, Veldhoven, Breda, Tilburg en op nog veel meer plekken in Nederland. U kunt nu de bij Makelaarsplein te koop staande woningen vinden vanaf elke gewenste locatie.

En het beste van alles, u krijgt uitgebreide informatie over alle via Makelaarsplein te koop staande woningen vanuit de palm van uw hand, met inbegrip van het op volledige scherm kunnen bekijken van kleurenfoto's, plattegronden, gedetailleerde beschrijvingen en contactgegevens.

Heeft u uw droomwoning gevonden en wilt u een brochure thuis gestuurd krijgen of wellicht meteen bezichtigen? Dan kunt u direct telefonisch of per email contact met ons opnemen en staat Makelaarsplein voor u klaar!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less