Stel uw ideale trappenhuisafwerking samen via de speciale 3D ontwerpmodule die door Concreet is ontwikkeld. Navigeer door de app en creëer uw trappenhuis in stijl, binnen de technische mogelijkheden. Op het scherm loopt u als het ware door het trappenhuis; zo krijgt u een goed gevoel van de verhoudingen en de mogelijkheden.

U kiest een trappenhuistype en de afwerkingsopties per onderdeel worden weergegeven. Door op de verschillende onderdelen aan te raken kunt u vervolgens rustig bekijken wat die extra optie doet voor het geheel. Ook kunt u de verschillende kleuren selecteren en zo bekijken wat voor een invloed dit heeft voor het totaalplaatje.

De configurator is speciaal ontwikkeld om de afwerkingen van de trappenhuisvloeren te visualiseren en daarmee gelijk de technische oplossingen inzichtelijk te maken. De klant kan “zelf” de configurator bedienen en dan meteen het resultaat zien. Hiermee kan Concreet (indien gewenst) bestekteksten maken met de verschillende systemen en vrijblijvend offerte uitbrengen.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less