RJ App
Kluwer
2014.1.0 35.4mb

Met ‘Richtlijnen voor de jaarverslaggeving’ weet u precies waaraan een jaarrekening wettelijk moet voldoen. Er is een editie voor kleine rechtspersonen en een editie voor middelgrote en grote rechtspersonen… en de nieuwe tabletversie maakt uw standaarduitrusting compleet! U krijgt gratis toegang tot de app als u een abonnement op het boek heeft. Handig, want met de RJ-app heeft u de richtlijnen overal en altijd altijd digitaal beschikbaar - en kunt u ze dus snel zoeken, vergelijken, annoteren en zelfs e-mailen.

De RJ-app bevat een handige zoekfunctie en biedt daarnaast de mogelijkheid om via de inhoudsopgave te zoeken. U kunt recent geraadpleegde informatie snel terughalen en het tweede scherm maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een wettekst naast een richtlijn bekijken. U maakt eenvoudig favorieten aan waarmee u veelgebruikte onderdelen snel terugvindt. De app voorziet ook in het maken van notities, die u desgewenst met uw collega’s kunt delen. Wilt u een bepaalde alinea doorsturen aan een collega of klant, dan maakt u vanuit de app gemakkelijk een mail aan waarin u de alinea meestuurt. De definities van de RJ zijn integraal opgenomen en u kunt alle RJ-uitingen die tussentijds verschijnen direct in de app raadplegen.

Installeer uw RJ-app nu!

De RJ-app is speciaal voor de tablet ontwikkeld. Download nu de demo versie om kennis te maken met de RJ-app. Voor het gebruik van de volledige versie heeft u een registratiecode nodig die u krijgt als u een abonnement neemt. Uw abonnement regelt u snel en eenvoudig op www.rjapp.nl. Bent u al abonnee? Dan ontvangt u een brief of e-mail met de registratiecode(s).

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less