Mondo Verde Landgraaf
Qonect B.V.
12.3 10.2mb

Monde Verde, hét wereldpark met 4 verschillende thema's, zijnde de prachtige wereldtuinen, de leeuwen, de veelzijdige dierenwereld en natuurlijk de heerlijke attracties, bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Mondo Verde App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot informatie, nieuws en aanbiedingen van Mondo Verde. Mondo Verde is een belevenis voor elke bezoeker, jong en oud. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in ons actieve gedeelte van het park. Ouderen vinden rust en pracht in de wereldtuinen.
Met deze App wil Mondo Verde je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less