Conelgro Mobile Tablet
Conelgro
1.0.1 4.9mb

Met de Conelgro Mobile Tablet App heeft u letterlijk alle informatie van Conelgro in handen, om op eenvoudige en snelle wijze artikelen te vinden, orders aan te maken en te versturen of de route naar de dichtstbijzijnde Conelgro vestiging te bepalen. Maar de App biedt u nog veel meer handige mogelijkheden. U kunt Conelgro Mobile Tablet gratis downloaden.

Onze artikelen vindt u snel en eenvoudig via de Catalogus, via snel zoeken met uitgebreide filter mogelijkheden en aan de hand van uw eigen Favorietenlijsten. Daarbij ziet u ook direct de technische specificaties, de beschikbare voorraad en artikelen die vaak worden mee-besteld. En met minimale handeling kunt u artikelen direct op een order plaatsen.

Uw orders kunt u direct doorsturen naar Conelgro, of klaarzetten voor verdere bewerking en aanvulling in de Conelgro WebShop om ze vervolgens van daaruit door te sturen. Net wat voor u het gemakkelijkst werkt! En uw lopende orders kunt u eenvoudig bekijken via de Orderhistorie functie.

Conelgro Mobile Tablet bevat verder de gegevens van alle Conelgro vestigingen, welke zijn gekoppeld aan een routeplanner. Wij houden contact!

Let op:U heeft uw Debiteurnummer en Inlogcode nodig om Conelgro Mobile Tablet ten volle te kunnen benutten. Heeft u deze nog niet, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Conelgro vestiging voor een inlogcode als Gastgebruiker.

Download de Conelgro Mobile Tablet App en ontdek zelf hoe eenvoudig en handig deze voor u is. Wij wensen u veel gebruiksgemak!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 4.3

Supported Devices:
- iPad

...more ...less