De Vastgoedmanager
Appalicious NL
1.1 5.7mb

Wij bieden een perfecte totaaloplossing, waarmee u op eenvoudige en flexibele manier uw vastgoed beheert.

Een groot aantal kleinere en middelgrote organisaties werkt naar volle tevredenheid met devastgoedmanager.nl.

Bent u belegger, beheerder, VvE administratiekantoor, makelaar, projectontwikkelaar, woningcorporatie, fondsaanbieder of een gemeentelijke instelling?
Met Devastgoedmanager.nl beschikt u over een perfect instrument voor het beheer van uw vastgoed.

Tevens kunt u via Devastgoedmanager.nl een unieke servicegerichte oplossing bieden aan uw huurders. Met Devastgoedmanager.nl kunnen gebruikers van uw vastgoed alle meldingen en klachten doorgeven. Deze meldingen komen bij u op een vast e-mailadres binnen en tevens in uw online account en app. Bij het doorgeven van een klacht of vraag heeft de gebruiker de mogelijkheid een foto toe te voegen. Verder worden de gegevens en locatie van de melder automatisch meegezonden. Dit zorgt er dus voor dat alle meldingen compleet zijn en u een goede digitale archivering van uw klachten of meldingen creƫert.

Met een druk op de knop kunt u eenvoudig een melding van een huurder als opdracht geven aan een van uw preferred suppliers (klusbedrijven). Indien u wilt informeren naar andere bedrijven dan biedt Devastgoedmanager.nl een unieke tool waarmee u online direct een offerte aanvraag in kan dienen bij meerdere partijen.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less