Jan Jansen Makelaardij
Realworks
2.1 1.3mb

Waarom Thuis bij Jan Jansen Makelaardij?
Een huis verkopen of aankopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het van belang dat u bij deze belangrijke transactie wordt voorzien van vakkundig advies. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u optimaal adviseren.

Verkoop
De verkoop van een woning wordt bij Jan Jansen Makelaardij met de grootst mogelijke zorg begeleid. Hierbij staat niet alleen uw huis maar bovenal u als persoon voor ons centraal. Wij zorgen er voor dat u een “goed gevoel” heeft bij de verkoop van uw woning. Ons team wordt gedreven door passie voor het vak. De perfecte basis voor optimale service en dienstverlening. U krijgt van ons een optimale en zeer persoonlijke ondersteuning van het begin van het verkoopproces tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Aankoop
Thuis bij Jan Jansen Makelaardij heeft een speciaal aankoopteam dat u van dienst kan zijn om hét geschikte huis te vinden. Wij letten zowel op de zakelijke kant van de aankoop als de invulling van uw persoonlijke woonwensen, zodat u straks daadwerkelijk thuiskomt.

Als u gebruik maakt van onze dienstverlening bij aankoop, dan kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding en deskundig advies zowel prijstechnisch, juridisch en bouwkundig. Maar misschien heeft u het huis van uw dromen al gevonden en heeft u er behoefte aan om de beslissing vooraf nog even te toetsen door middel van een taxatie. Of staat uw besluit al vast en wilt u dat de koop door deskundigen wordt afgerond. Alles kan en alles is bespreekbaar!

Laat u bijstaan door ons gespecialiseerde ‘aankoopteam’ en profiteer van onze specialistische kennis. Wij kennen de woningmarkt als geen ander. Dit levert u geld op en voorkomt dat u een kat in de zak koopt.

Taxaties
Een belangrijke taak van de makelaar is het bepalen van de waarde van een onroerende zaak, het taxeren. Het spreekt voor zich dat ruime ervaring, kennis van de markt en integriteit niet mogen ontbreken.
We taxeren ten behoeve van aankoop woning, hypotheek, belasting (successierechten) en woz-taxaties.
Omdat wij al tientallen jaren actief zijn in Veldhoven en omgeving, heeft deze regio geen geheimen meer voor ons. Of het nu om een nieuwbouwwoning, een karakteristiek herenhuis, een luxe appartement, een winkel, een loods of een kantorencomplex betreft: wij kennen de waarde! Bovendien worden onze taxatierapporten door alle banken en erkende geldverstrekkende instellingen geaccepteerd.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less