Αγρολογιστής
Papadakis Kostas
2.1 2.2mb

=================================
Η εφαρμογή Αγρολογιστής αποτελεί προϊόν ελεύθερου λογισμικού και πνευματικής ιδιοκτησίας του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Υλοποιήθηκε στα πλαίσια πτυχιακής εργασίας από την σπουδάστρια Μπίλη Ιωάννα, κατόπιν εισήγησης και επιτήρησης του Δρ. Λάντζου Θεόδωρου επιστημονικού συνεργάτη του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.
=================================

Η εφαρμογή παρέχει στο χρήστη:

-  Τη δυνατότητα να εισάγει εύκολα και γρήγορα τις αγορές που επιθυμεί με πληροφορίες όπως όνομα καταστήματος, είδος αγοράς, ποσό αγοράς, ΦΠΑ, μέθοδος πληρωμής, ημερομηνία αγοράς, φωτογραφία και σημειώσεις.

- Την εμφάνιση και αναζήτηση των αγορών που έχει κάνει με βάση φίλτρων όπως το κατάστημα, το είδος, η ημερομηνία ή ακόμη και σύνθετη αναζήτηση.- Την πληρωμή αγορών που έχουν γίνει με πίστωση καθώς και την εμφάνιση του συνολικού ποσού οφειλής με το ΦΠΑ.-  Δυνατότητα εισαγωγής των πωλήσεων που επιθυμεί με πληροφορίες όπως όνομα αγοραστή, είδος πώλησης, ποσό πώλησης, ΦΠΑ, μέθοδος πληρωμής, ημερομηνία αγοράς, φωτογραφία και σημειώσεις.- Την εμφάνιση και αναζήτηση των πωλήσεων που έχει κάνει με βάση φίλτρων όπως ο πελάτης, το είδος, η ημερομηνία ή ακόμη και σύνθετη αναζήτηση.- Την είσπραξη των αγορών που έχουν γίνει με πίστωση καθώς και την εμφάνιση του συνολικού ποσού οφειλής με το ΦΠΑ.- Αναφορά ΦΠΑ για συγκεκριμένο διάστημα ημερών με 3 τύπους αναζήτησης (αναφορά αγορών, αναγορά πωλήσεων, συνολική αναφορά)- Ρυθμίσεις για την επεξεργασία των καταστημάτων, αγοραστών, ειδών αγοράς και ειδών πώλησης.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less