OverAll verkoop
BEVER Automatisering B.V.
1.0 15.4mb

Actuele informatie uit uw PowerAll administratie overal direct binnen handbereik.

Als ondernemer hebt u graag overal de gegevens uit uw softwarepakket bij de hand. De OverAll verkoop App geeft u inzicht in relatiegegevens, artikelgegevens en machine gegevens. Inclusief CRM notities. Zo staat u nooit zonder informatie bij uw klanten.

De OverAll App staat voor een uniek totaal concept waarbij de reguliere administratie geïntegreerd wordt in ons huidige digitale tijdperk. Uw vertegenwoordigers kunnen direct hun bezoekrapporten invoeren. Ook het zoeken van de dichtstbijzijnde klant is mogelijk. Zo bespaart u weer autokilometers.

Het doel van de OverAll App is om gegevens vanuit uw PowerAll software mobiel beschikbaar te hebben. Het raadplegen van uw actuele machine voorraadlijst is met de OverAll App wel erg gemakkelijk geworden. Heeft uw klant belangstelling voor een bepaalde machine? Laat direct de machine foto’s zien en verstuur via e-mail een occasionkaart.

Graag nodigen wij u uit voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om de voordelen van de OverAll App voor uw organisatie te bespreken.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less