ICT Project Aanvragen
Thesio B.V.
1.0 0.5mb

THESIO, dé RESOURCER voor SOFTWARE DEVELOPERS
Iedere organisatie kent momenten dat de beschikbare capaciteit of aanwezige kennis van nieuwe technologische ontwikkelingen niet toereikend is. THE Search Is Over! Thesio is dan uw aangewezen partner.
Thesio is dé specialist in het leveren van IT professionals op het gebied van Development, Databases en Webtechnologie.
Onze organisatie bestaat uit vaste medewerkers, dit zijn ervaren IT professionals met veel kennis op het gebied van IT development. Daarnaast werkt Thesio samen met freelancers / ZZP-ers. Onze database bestaat momenteel uit bijna 4000 zelfstandige IT professionals. Tevens schakelen we regelmatig ons netwerk in de markt in en werken we samen met diverse partners. Als onderdeel van de Luminis Groep hebben we ook toegang tot deze collega’s, meer dan 100 zeer ervaren Java en .NET specialisten.
Thesio biedt ondernemingen kennis en ervaring. Door onze eigen achtergronden kennen we de branche, zien we de ontwikkelingen en begrijpen we de processen waaruit ICT niet meer weg te denken is. We beschikken over de juiste achtergrond en resources om snel te kunnen schakelen en mee te denken. Wij maken niet alleen de match op inhoudelijke kennis, maar maken ook een inschatting of de persoonlijkheid van de professional matcht met de cultuur van de opdrachtgever. Daarnaast vinden we het ook heel belangrijk dat de professional enthousiast wordt van de betreffende opdracht.
Wij weten als geen ander hoe belangrijk de juiste mens op de juiste plaats is. Chemie tussen mensen en gedegen kennis van de gebruikte technieken zijn een must om tot een succesvolle samenwerking te komen!
Enkele kreten die onze werkwijze typeren zijn: “Afspraak is afspraak”, langdurige relatie, open en eerlijk, betrokken, enthousiast, flexibel en alles is bespreekbaar.
Kijk voor meer informatie over onze dienstverlening op www.thesio.eu!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less