Bullstreet Magazine
Bullstreet
1.0.1 11.6mb

Bullstreet Magazine – Aktier, börs och investering. Allt handlar om kvalitet och här finns bra innehåll för dig. Detta magasin fungerar som en förlängning av våra intressen på Bullstreet.se och samtliga artiklar har skrivits exklusivt för just detta magasin. Orden är det centrala och tidningen vänder sig till dig som är intresserad av aktier och ekonomi. Här kommer du finna kvalitetsartiklar om allt från aktier, spännande branscher, ny teknik och intressanta företag och trender. Du finner även små berättelser som kommer göra din dag bättre. Följ med oss på en resa in på börsen och aktiemarknaden.

Vi publicerar nya nummer två gånger per månad – ungefär varannan vecka. Prenumeration kostar 15 kr per månad och ger tillgång till alla tidigare släppta nummer (Nummer säljs inte separat.)

Prenumerationer betalas och förnyas automatiskt varje månad enligt följande:

• Abonnemang kan hanteras av användaren och auto-förnyelse kan stängas av genom att gå till användarens kontoinställningar efter köpet.
• Betalning kommer att debiteras till iTunes konto när köpet bekräftas.
• Prenumeration förnyas automatiskt om inte automatisk förnyelse är avstängt minst 24 timmar före utgången av innevarande period.
• Kontot kommer att debiteras för förnyelse inom 24 timmar före slutet av den aktuella perioden, till månadspriset vid tidpunkten för förnyelsen
• Ingen uppsägning av den aktuella prenumerationen tillåts under aktiv abonnemangsperiod.
• Oanvänd en gratis provperiod kommer att förverkas vid köp av en prenumeration.

Vår sekretesspolicy och användarvillkor finns på: http://www.bullstreet.se/magazine-privacy/

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less