LogMyDrive
Aspicore Oy
1.2 0.6mb

Ajopäiväkirjan pitäminen on nyt helpompaa kuin koskaan!

Tämä on ilmainen sijaintitiedon keruusovellus internetissä tarjottavaan kaupalliseen LogMyDrive-palveluun. Palvelun tarkoituksena on ylläpitää henkilökohtaista ajopäiväkirjaa.

Kun sovellus on käynnissä, tallentaa se matkasi lähettämällä GPS-sijaintitiedon LogMyDrive.com -sivustoon muutaman sekunnin välein. Myöhemmin voit käydä katsomassa nauhoitettua matkaasi osoitteessa LogMyDrive.com.

Voit vapaasti asentaa ja käyttää tätä sovellusta. Jos haluat nähdä tallennetun tuloksen (ajopäiväkirjasi), sinulla täytyy olla tilaus LogMyDrive-palveluun. Tiedot palvelumaksuista löytyy osoitteessa LogMyDrive.com.

Sovellus lähettää dataa matkapuhelinverkon välityksellä. Tämä saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia puhelinlaskussa. Kiinteähintainen datapaketti puhelinliittymässä on suositeltava. Tiedonsiirtotarve on enintään noin 60 mt / 1000 km. Kun ajat ajoneuvoa ulkomailla, on huomioitava mahdolliset roaming-lisäkustannukset puhelinlaskussa.

Sovellus käyttää GPS-signaalia puhelimen paikantamiseen. Paikannus ja verkkoyhteys lisää puhelimen virrankulutusta. On suositeltavaa pitää puhelinta laturissa kiinni sovelluksen käytön aikana.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less