Wienkontor
Qonect B.V.
12.2 7.4mb

Wienkontor is dé wijnbar van Maastricht waar je de smaak van wijn voor of na een diner of tijdens een wijnproeverij beleeft op een unieke locatie in een unieke sfeer, met live jazz muziek. Wienkontor bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uitmaakt van Qonect.
Omdat je de Wienkontor App hebt gekozen als toegang tot het snel groeiende Qonect Netwerk met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot informatie over Wienkontor, de plek waar U naast diverse huiswijnen ook van bijzondere topwijnen kunt genieten, middels het 'wine-by-the-glass'-concept. Een plek waar U voorafgaand aan een bezoek aan een restaurant uitgebreid kan aperitieven, maar waar U ook na een diner, in een gezellige ambiance bij een goed glas wijn, lekker kunt nagenieten.
Met deze App wil Wienkontor je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in het Qonect Netwerk(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

Content rating: You must be at least 17 years old to download this app.
- Frequent/Intense Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less