Spórmanó
Megoldas Plusz Kft.
1.1.0 2.6mb

SPÓRMANÓ Megoldás Okos telefonra
- kedvezményt adó üzletek listája, hogy olcsóbban vásárolhass
- traffipax előjelző, hogy ha esetleg hibáznál, ne bírságokra költsd pénzed (fejlesztés alatt)
- parkoló kereső, hogy ne menj felesleges köröket
Elérhetőségeink: www.spormano.hu info@gpartner.hu tel: 00 36 70 708 88 77
kedvezményt adó üzletek listájában könnyedén megtalálod azt a hozzád legközelebb lévő üzletet, mely kedvezményes áron adja Neked az általad keresett terméket, vagy szolgáltatást. A kiválasztott üzletet azonnal hívhatod, e-mailt küldhetsz, megnézheted a web oldalukat, és ha nem vagy ismerős a környéken, akkor a SpórManó odanavigál.
Az alkalmazás a legújabb felhasználói elvárásokra ad konkrét válaszokat. Egyszerű, gyors, érthető.
A traffipax előjelző rendszerünk segítségedre lehet, ha véletlenül nem figyelsz és egy kicsit gyorsabban mész a megengedettnél. Hangjelzéssel figyelmeztet, ha traffipax van előtted az úton. Ha teherautót vezetsz, megmutatja Neked, hol vannak a KPM ellenőrző pontok
A parkoló keresőnkben elérhető több mint 500 parkoló címe és díjszabása. Ezzel a programmal minden parkolási gond egy csapásra megoldódik. Parkolást indíthatsz rendszám és zóna szám megadásával, így az alkalmazás automatikusan elküldi az SMS-t a parkolási rendszernek. Futó parkolásod idejét megtekintheted, és egy gombnyomásra azt is, hogy hol parkolsz.
Ha kéred, az üzletek kiemelt akcióiról egyedi testre szabott push üzeneteket kapsz. Amennyiben a vállalkozásod szeretnéd itt látni, vagy ismerősödnek van olyan vállalkozása, amit szívesen csatlakoztatnál a rendszerünkhöz, keress minket a neten, a www.g4partner.hu oldalon. Ha plusz bevételt is szeretnél ebben is partnerek vagyunk.
Ha nem csak a jogosítványod szeretnéd megtartani és 300 000.-Ft-os bírságaid megúszni, hanem szeretnéd, hogy a SpórManó Neked is napi 24 órában dolgozzon azért, hogy olcsóbban tudj vásárolni, akkor regisztrálj. Az alkalmazás letöltése nem regisztráció.

Content rating: Rated 12+ for the following:
- Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less