Portal Pune
APPSIX SH.P.K.
1.0 1.7mb

Aplikacioni i vetëm Shqiptar, ku çdo ditë, do të informoheni për dhjetëra vende të reja pune në: Kosove, Shqiperi dhe Dubai.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less