Esri GIS Tech 2014
2Coolmonkeys
1 36.4mb

Alles over de Esri GIS Tech 2014 vindt u in deze app. Belangrijke informatie zoals de inhoud, het tijdstip of de locatie van een of de locatie kunt u gemakkelijk vinden.

Agent Network ROBIN

Het open data publicatieplatform ROBIN introduceert uw open data bij innovatieve app developers. Door data eenvoudig te kunnen combineren en mobiele toegankelijkheid aan te bieden verlaagt ROBIN de drempel voor developers.

Developers die goed zoeken ontdekken dat er al veel open data beschikbaar is. De data wordt echter aangeboden via ingewikkelde webservices of als "ruw" databestand. Voor veel app developers is het lastig om deze data te verwerken in een app.

2CoolMonkeys, bestaande uit creatieve geesten en technisch specialisten, richt zich sinds 2008 op de wereld van de app. We inspireren, creëren en vertalen uw behoeften en ideeën in apps voor smartphones en tablets. Daarnaast verzorgen we trainingen, workshops, doen onderzoek en leveren technische ondersteuning. Zo versterken we uw merk. 2CoolMonkeys heeft dit al succesvol gedaan voor bijvoorbeeld de Rijksoverheid, Kadaster, Rijkswaterstaat, Gemeente Utrecht, Gemeente Eindhoven, IBM en Marktplaats/eBay.

Mapping API provided by Esri ArcGIS Runtime SDK for iOS

Open Data powered by ROBIN Open Data Engine

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less