Heroma - MinLön
CGI Sverige AB
1.0.2 1.2mb

Nu kan du som arbetar hos en arbetsgivare som använder personal- och tidssystemet Heroma se dina löneuppgifter direkt via telefonen, när det passar dig, var du än befinner dig.
I appen MinLön ser du löneuppgifterna ett år bakåt, och med tilläggsfunktionen Preliminär lön även den kommande löneperiodens uppgifter. Du väljer själv detaljnivån på varje transaktion då möjlighet finns att visa flera nivåer.
I MinLön finns en enkel semesterfunktion som visar ditt saldo och de uttag som du har gjort under aktuellt semesterintervall.
Observera att appen är en klient till systemet Heroma, och bara kan användas om din arbetsgivare aktiverat funktionen. Frågor kring åtkomst till appen ska därför skickas till din arbetsgivare.
Heroma är ett komplett personalsystem för alla personalprocesser, inklusive rekrytering, personalutveckling, personaladministration, rehabilitering, schema och bemanning, vikariehantering, LAS-hantering och kursadministration.
I Sverige får över 900 000 medarbetare sin lön via systemet. Det stora flertalet av dessa har direkt access till systemet via en webbaserad självserviceapplikation.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less