Hotel Schaepkens
Qonect B.V.
12.3 9.0mb

Hotel Schaepkens van St. Fijt, een sfeervol hotel gelegen in het pittoreske Valkenburg aan de Geul, bied je haar Informatie & Nieuws App aan die deel uit maakt van Qonect In de buurt.
Omdat je de Hotel Schaepkens App hebt gekozen als toegang tot het snel groeiende Qonect Netwerk met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot informatie over Valkenburg, een stad die shoppen, uiteten, uitgaan, kunst & cultuur en genieten van de natuur op een unieke wijze weet te combineren.
Daarnaast geeft de Hotel Schaepkens App u ook heel bewust toegang tot wat er zoal “in de buurt” gebeurt. Dit betreft nieuws, product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes afkomstig van andere Apps die samen het Qonect Netwerk vormen. En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

Content rating: You must be at least 17 years old to download this app. Unrestricted Web Access

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less