Hair Excellent
Tobit.Software
3.070 8.0mb

Dit is de officiële Hair Excellent App!

Download de app gratis en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarmode en trends! Profiteer daarnaast als eerste van exclusieve aanbiedingen op producten én behandelingen! Neem direct via de app contact op voor het maken van een afspraak, of loop binnen zonder afspraak!

HairExcellent maakt het mogelijk en voorziet u van een nieuw kapsel voor elk seizoen en altijd passend bij de laatste ontwikkelingen.

Bij Hair Excellent wordt u uitsluitend geknipt door hair- en topstylisten. Tevens beschikt de kapsalon over meerdere kleurspecialisten, die elke klant voorzien van goed passend advies. Alle medewerkers zijn op de hoogte van de meest actuele trends binnen de haarmode. We zijn een professioneel en creatief team.
Ook zijn wij gespecialiseerd in bruidskapsels en bruidsmake-up.

Dameskapper, Herenkapper, Kinderkapper, Kapper, Zowel op afspraak als zonder afspraak, Bruidskapsel, Coupe soleil, Epileren, Föhnen, Haaradvies, Haarmode / haartrends, Highlights / lowlights, Kinderen, Knippen, Opsteken, Permanent, Stylen, Verven / kleuren, Vlechten, Wassen, Watergolven, Goldwell, Begane grond, Honden toegestaan, air-conditioning.

Je leest er alles over in de exclusieve HairExcellent kappers App!

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less