PaP TeaM
Tobit.Software
3.070 8.1mb

Nu is er PaP TeaM als officiële app voor smartphone! PaP TeaM Administratie & Adviesbureau is een klein administratiekantoor dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Wij garanderen persoonlijk contact en snelle afwerking van uw opdrachten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Bij PaP TeaM Design bent u aan het juiste adres, wanneer u op zoek bent naar professioneel webdesign,webhosting of andere internetoplossingen. Pap TeaM Design is sinds 2008 als webdesignbureau gevestigd in Rotterdam. Wij werken in samenwerking met onze klanten aan het door hen gewenste eindproduct, en waarborgen hier kwaliteit en service.

Wij willen onze klanten op het gebied van webhosting, webdesign en alle bijbehorende diensten een totaal pakket aanbieden.Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats.

Bij PaP TeaM Design ontwikkelen wij ook nieuwe huisstijlen voor bedrijven, producten en diensten. Het ontwerp wordt vaak direct geïmplementeerd in de opmaak van huisstijlproducten zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, complimentcards en productlabels.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less