Hofstede en Kamp Makelaars
Realworks
2.0 1.4mb

De Hofstede & Kamp App is persoonlijke tool om direct op de hoogte te zijn van het laatste aanbod van Hofstede & kamp Makelaars. Via de app is gemakkelijk alle informatie over een woning op te zoeken. U kunt op een handige manier door het aanbod scrollen en direct alle details bekijken zoals, foto's, plattegronden, kenmerken en natuurlijk waar de woning is gelegen op de kaart. Ook kunt u het overzicht bewaren door een favorietenlijst samen te stellen. Een leuke woning gevonden? We maken graag een afspraak met u om de woning van binnen te laten zien!

Ons kantoor heeft een innovatieve verkoopaanpak. Zeker in de huidige woningmarkt heeft u een makelaar nodig die op een creatieve en effectieve manier uw woning verkoopt. Met onze no-nonsense instelling adviseren en denken wij graag met u mee, zodat de woning naar volle tevredenheid wordt verkocht. Niet alleen voor verkoop kunt u ons inschakelen, maar ook voor aankoop ondersteuning. Laat die lastige onderhandelingen maar aan ons over!

Wanneer u de verkoop van uw woning aan ons toevertrouwd, zorgen wij ervoor dat deze op zoveel mogelijk plaatsen vindbaar wordt voor woningzoekers. Wij hebben naast deze app ook een mobiele website, waardoor onze volledige aanbod goed zichtbaar is op smartphones. We maken niet alleen gebruik van de sociale media, maar ook van ons eigen E-magazine.

Wilt u ook met uw woning tussen dit aanbod staan neem dan contact op met ons, email: info@hofstedekamp.nl of kijk op www.hofstedekamp.nl voor het maken van een afspraak met één van onze makelaars.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less