Fendt focus magasin
ProService Reklamebureau A/S
1.2 5.3mb

FENDT FOCUS er det eneste interaktive magasin i Danmark med fokus på Fendt landbrugsmaskiner samt hvad der rører sig inden for avanceret teknologisk landbrugsudstyr mv. fra Fendt. iPad versionen af FENDT FOCUS indeholder samtlige artikler fra den trykte udgave af magasinet – blot præsenteret på en helt unik og interaktiv måde – endda tilpasset Retina display!

Artikler og navigation er ikke bare tilpasset iPad, men tilført en lang række interaktive ekstrafunktioner og features med integrerede videoer, animationer, 3D visuals, speak, ekstra fotos og relevante links, der gør hver artikel langt mere medrivende og instruktiv end hvad der er muligt på tryk.

Ved hjælp af den intuitive, horisontale navigering mister du aldrig overblikket over artikler og indhold – uanset hvor meget du vælger at springe rundt i magasinet.

Hver udgivelse kan downloades fra oversigten i app'ens hovedmenu. Her får du et godt overblik over hvilke udgivelser der er hentet ned på iPad'en, hurtig adgang til relevante links såvel som overblik over alle landets Fendt forhandlere og direkte adgang til fendt.dk. Når en udgivelse er downloadet, kan den afvikles selv når iPad'en er offline og det er derfor muligt at medbringe FENDT FOCUS ud i marken eller med på farten.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad

...more ...less