Få vejledning i din boligorganisations tekniske installationer fra en ingeniør. Denne applikation er et værktøj til boligorganisationers ejendomsfunktionærer og facility managers, der har udfordringer ved en eller flere af tekniske installationer i deres afdeling.
Formålet med appen er at gøre det muligt at komme i kontakt med rådgivende ingeniører, der kan svare på spørgsmål om indstillingerne på de tekniske installationer i din afdeling. Ingeniøren vil være en vejleder i de komplicerede installationer, der kan forekomme i boligblokke og give større indsigt i sammenhængen i dine installationer. Der kan hjælpes med en optimering af systemerne igennem en ekspertviden, som står til rådighed overfor ejendomsfunktionærer.

Applikationen:
Ved første åbning af programmet kræves der registrering af dit navn, telefonnummer, boligorganisation samt afdeling.

Appens funktion består af 5 trin:
1. Valg af hovedkategori
VVS
Ventilation
Automatik
Lys/El
Andet

2. Valg af underkategori afhængig af den valgte hovedkategori.

3. Tilføj op til fire billeder af installationen, enten via mobiltelefonens kamera eller billedgalleri. Billederne bliver komprimeret i størrelsen til nemmere afsendelse fra mobiltelefonen.

4. Tilføj en kort beskrivelse af den udfordring, du har, gerne med en præcisering af, hvad du ønsker hjælp til.

5. Opret e-mail. Sidste trin består af en automatisk oprettelse og opsætning af en e-mail igennem dit typiske e-mailprogram på din telefon. E-mailen sættes op af appen og inkluderer alle de valg du har vedlagt i rapporteringen, samt dine oplysninger, givet under registreringen. Du skal blot trykke send for at sende din rapportering til vores VVS- og energiafdeling..

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less