Kinderopvang Kelsey
Concapps B.V.
1.0 21.5mb

Welkom bij de app van Kinderopvang Kelsey!

Kinderopvang Kelsey, is in 2008 opgericht met als doelstelling professionele Kinderopvang aanbieden in Amsterdam. Wij bieden horizontalegroepen aan. Dit betekent dat kinderen van dezelfde leeftijden met elkaar de dag door brengen op hun eigen stamgroep.

Bent u opzoek naar een unieke kinderopvang in Amsterdam Oost? Wij vertellen u graag hoe wij de kracht en kwaliteit vast houden binnen onze organisatie. Wij bieden een veilige omgeving waarin uw kind zich emotioneel goed kan ontwikkelen en gewaardeerd voelt. Wij vinden het belangrijk dat een kind fijn kan spelen, ontdekken en kan ervaren waardoor de balans en geest positief worden gestimuleerd.

Daarnaast proberen wij met de ouders van de kinderen een goede relatie op te bouwen. Door van elkaars ervaringen te leren, kunnen wij samen uw kind het beste geven. Een van onze belangrijkste doelstellingen is daarom dat uw kind zich thuis moet voelen bij Kinderopvang Kelsey. Met ons pedagogisch beleid kan uw kind zich optimaal ontwikkelen. Een beleid waarin uw kind als uniek wordt beschouwd en de wensen van u als ouder/verzorger worden meegenomen tijdens het verblijf bij Kinderopvang Kelsey.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less