TDC Scale
TDC Sverige AB
1.0.2 1.9mb

TDC Scale är en företagsväxel i molnet. Med TDC Scale så samlas verksamhetens alla fasta och mobila telefoner i en enda lösning.

Med appen för TDC Scale kan användarna hantera telefonifunktionerna för Scale direkt i mobilen. Via det lättanvända och effektiva användargränssnittet kan ni med smarta funktioner enkelt t ex söka efter kollegor, hantera hänvisningar och se linjestatus på en kollega. Ni får en enkel överblick över alla medarbetarna och ser om de är i tillgängliga, på möte eller upptagna i telefon.

Användarna kan lyssna av meddelanden i röstbrevlådan direkt via samtalshistoriken samt även spola fram och tillbaka i meddelandet.

Med en enkel knapptryckning så väljer ni också vilket nummer som ska visa vid ett utgående samtal. Vill ni vara privata så väljer ni att visa mobilnummer och under arbetstid så kanske ni väljer att visa ert fasta nummer.

Agenter som arbetar i svarsgrupper kan logga in/ut i sina svarsgrupper samt tillfälligt pausa för inkommande samtal även om agenten fortfarande är inloggad.

Appen gör det enkelt att kommunicera, både för medarbetare och externt!

För att kunna använda appen behöver användaren ha ett mobilabonnemang för TDC Scale. Läs mer om TDC och Scale på tdc.se

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 7.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less