eropuit! in Limburg
Qonect B.V.
12.2 7.4mb

Eropuit in Limburg, dé informatiesite waar je terecht kunt voor informatie voor recreatie, activiteiten, uitgaan, overnachtingen en overnachtingen bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uitmaakt van Qonect.
Omdat je de Eropuit in Limburg App hebt gekozen als toegang tot het snel groeiende Qonect Netwerk met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot informatie over Eropuit in Limburg waaronder details over groepsuitjes en speciale aanbiedingen.

Met deze App wil Eropuit in Limburg je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in het Qonect Netwerk(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

Content rating: You must be at least 17 years old to download this app. Unrestricted Web Access

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less