Phibo Benelux
Nello Paloni
1.8.13.42 30.0mb

Phibo® is de toonaangevende multinationale Spaanse bedrijf in implantologie, CAD-CAM protheses, botregeneratie, digitale oplossingen en diensten. Phibo onderzoekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt tandheelkundige oplossingen voor meer dan 20 jaar met een sterke onderzoekingsgeest en een hoog wetenschappelijk component.
Vanaf het begin, ligt onze prioriteit bij de gezondheid en het welzijn van de mensen.
Voor Phibo is het willen van een ander soort wereld dat ook menselijker is, iets evolutionairs.

Het groeien met en voor de mensen om de dingen te kunnen verbeteren. Voor sommigen is het iets vanzelfsprekends, voor ons is het iets noodzakelijks.

Onze compromis:

De wetenschap is voor Phibo de basis van alles; de vasthoudendheid van ons karakter en het talent om producten van hoge kwaliteit te produceren, bevinden in de wetenschappelijke steun het medium dat in staat is om onze tandheelkundige oplossingen een contrasterende en betekenisvolle waarde te geven voor ons publiek en algemene sector.
Wij nemen echter geen genoegen met dit. Wij zijn overtuigd van de waarde van de wetenschap, maar ook dat deze afneemt als het niet de vorm aanneemt van nuttige en betaalbare oplossingen voor mensen. Dit is de overtuiging die ons anders maakt; het is niet alleen de wetenschap, het is vooral het bewustzijn ervan.
Ervan bewust zijn dat de verantwoordelijkheid om het kwaliteitsleven van de mensen te kunnen verbeteren in onze handen ligt. Ervan bewust zijn dat de innovaties beschikbaar moeten staan voor wie ze nodig heeft.
Ervan bewust zijn dat het bij een bevoorrechte positie een plicht is om de kennis te ontwikkelen en te delen. Ervan bewust zijn dat de klanten niet alleen een perfect product nodig hebben, maar ook een eerlijke relatie tussen de mensen.
Ervan bewust zijn dat zonder de wetenschap het niet mogelijk is om te groeien en te leiden. Dat wetenschap zonder geweten de meervoud van nul is. En dat wij gezamenlijk Phibo opbouwen; met wat we zijn en met wat we bereid zijn te zijn.

De wetenschap zonder geweten is de routine van de ziel.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 5.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less