LARM
LinTek
2.0.2 6.4mb

LARM står för LinTeks arbetsmarknadsdagar och pågår från 27 januari till 11 februari med avslutande LARMmässa den 11 februari kl 9.00-16.00. Under denna dag besöker 150 olika utställare Linköpings universitet för att marknadsföra sig mot studenterna på LiTH, Linköpings tekniska högskola. LiTH har omkring 7500 studerande som alla är måna om att knyta kontakter med framtida arbetsgivare, därför är LARM en eftertraktad arbetsmarknadsmässa för både studenter, företag och föreningar.

LinTek står för Linköpings teknologers studentkår och arbetar aktivt för utbildning, gemenskap och framtid. LARM ligger under begreppet framtid och syftar till ge studenterna på LiTH den bästa starten i kommande arbetsliv.

LARMappen är framtagen för att fungera som ditt hjälpmedel under LARM-veckorna. Appen används med fördel till att hitta information om de olika utställarna och med funktionen "stjärnmärk" kan du enkelt planera din mässdag i förväg. "Stjärnmärkningen" gör att utställaren sparas och visas vart på mässområdet det önskade företaget eller föreningen står. På så sätt är det enkelt att använda appen under mässdagen så att man inte missar att besöka det man planerat.

Förutom att använda appen till mässan så uppdateras du även med aktuella event. I appen kan du precis som på hemsidan läsa mer om de olika eventen som arrangeras veckorna innan LARMmässan samt anmäla dig till dem.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less