Tuinvogeltelling
Vogelbescherming Nederland
1.03 65.4mb

De Tuinvogeltelling app van Vogelbescherming Nederland helpt u de meest voorkomende tuinvogels van Nederland te herkennen. Via de Tuinvogeltelling app kunt u uw telling op 18 of 19 januari 2014 natuurlijk ook meteen insturen. Meedoen met de Nationale Tuinvogeltelling wordt daarmee nog leuker én makkelijker! Meedoen is eenvoudig: de spelregels vindt u overzichtelijk in de app, inclusief een animatiefilmpje met uitleg hoe de Tuinvogeltelling werkt. In het vogeldagboekje kunt u ook uw dagelijkse vogelwaarnemingen bijhouden.

In de app vindt u 93 vogels: van huismus tot heggenmus en van wintertaling tot winterkoning. Heeft u een vogel gezien die u niet kent? Vul in hoe groot de vogel ongeveer was, en welke kleur of kleuren opvallend waren. De app geef een overzichtelijke lijst met de meest waarschijnlijke vogel bovenaan. De duidelijke beschrijvingen helpen u de vogel op naam te brengen.

Wat kunt u met de Tuinvogeltelling app?
- 93 Nederlandse vogels herkennen.
- Meedoen met de Nationale Tuinvogeltelling.
- Uw dagelijkse vogelwaarnemingen bijhouden in uw vogeldagboekje.

Vogelbescherming Nederland is benieuwd naar uw gebruikerservaringen! Help ons de app te verbeteren en stuur uw suggesties naar de Vogelbescherming.

Content rating: Rated 4+

Requires OS: 6.0

Supported Devices:
- iPad
- iPhone
- iPod Touch

...more ...less