Audio Boeken
DSHelectronics
4.80 6.6mb

Met "Audio Boeken" App krijgt u toegang tot de volledige audioboeken catalogus van Stichting Aangepast Lezen (ruim 45000 boektitels!), mits u beschikt over een account bij deze stichting. Door middel van gesproken opdrachten en via een menustructuur kan heel gemakkelijk worden gezocht op titel en/of auteur. De verdere bediening is zeer eenvoudig d.m.v. "gestures" (veegbewegingen en klikken).
Aldus kan nadere informatie worden verkregen over een geselecteerd boek, een fragment worden beluisteren en uiteraard ook een boek volledig (hoofdstuk voor hoofdstuk) worden voorgelezen (via uw boekenplank).

Deze app is in samenwerking met de rechthebbende tot de catalogus van de audioboeken tot stand gekomen, zijnde Stichting Aangepast Lezen en Dedicon.

Audio Boeken is met name een uitbreidingsmodule voor onze ARTI software (http://www.artipal.com), maar kan ook los van ARTI worden gebruikt.
Deze app is bedoeld voor slechtzienden met nog een redelijke restvisus en zienden. Indien u (nagenoeg) blind bent dan kunt u beter onze "Blinden Boeken" app installeren en gebruiken.

Opm.: Tijdens de introductieperiode is deze Audio Boeken App gratis. In de loop van 2015 zal voor de "pro" functionaliteit een betaalde "in-app" upgrade worden toegevoegd.

Content rating: Everyone

Requires OS: 3.0 and up

...more ...less