Τρομακτικές Ιστορίες
thanasakis
2.0.4 6.3mb

Ποιος από εμάς δεν έχει καθίσει με καλή παρέα γύρω από μια φωτιά, η σε ένα σαλόνι και δεν έχει διηγηθεί - ανατριχιάσει με τρομακτικές ιστορίες?

Σ'αυτή την εφαρμογή είναι μαζεμένες τέτοιες ιστορίες, για να τις έχουμε μαζί μας, οποτε βρεθούμε σε μια ανάλογη περίπτωση, ή όποτε θέλουμε να ανεβάσουμε λίγο τους σφυγμούς μας...

Αν θέλετε να προσθέσετε μια δικη σας ιστορία στείλτε την με e-mail στο droidworksgr@gmail.com και θα μπει με την σειρά τις.

Καλο διάβασμα!!

Η εφαρμογή λειτουργεί άψογα και σε tablet που ενδείκνυται περισσότερο για διάβασμα

Σημείωση 1: Τις ιστορίες που περιέχονται δεν τις έχω γράψει εγώ, ούτε έχω καμια σχέση με τους "δημιουργούς" τους. Στο τέλος κάθε ιστορίας είναι γραμμένη η πηγή τις στο internet, έτσι ώστε οποιος θέλει, να αποδώσει τα "εύσησμα" στον σωστό άνθρωπο.

Σημείωση 2: Προστέθηκε κουμπί "Θέλω περισσότερες". Όσοι κατεβάσουν τις εφαρμογές παίρνουν και μία ιστορία για κάθε εφαρμογή, έξτρα πέρα από τις ιστορίες που περιέχει κάθε φορά το update!

Σημείωση 3: Πλέον η εφαρμογή αναβαθμίζεται μόνο μέσω του google play, για να λειτουργεί πλήρως offline. Νέες ιστορίες σε κάθε νέο update!

Enjoy!

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less