Magyar Szent Biblia
Juegos Gratis Flash
Magyar Varies with device
A Szent Biblia magyarul: Az egyes fejezetek van írva nagy betűkkel, korrigálva a mérete a képernyő automatikusan a könnyebb olvashatóság érdekében.

Alapvető útmutató anyagok és vallási oktatás, mely ingyenesen elérhető az Ön számára, itt olvasható változatát, amely lehetővé teszi a megértést, bármely életkorban, anélkül, hogy bonyolult szókincs.

Új: Tudod hagy egy megjegyzést alatt bármely fejezet a Bibliában. A hozzászólás meg fog jelenni és osztani minden olvasó. Mindannyian nő a hitünk, a hozzájárulások az érzelmek, ismeretek és elismerését az Isten Igéje.

FIGYELEM: A tartalom a Biblia egyszerű nyelven származik a honlapunkon, így kell egy aktív internet-hozzáférés, így ellenőrizni tudja a fejezeteket.

The Holy Bible in English: Each chapter is written in large letters, the size is automatically adjusted to the readability of the screen.

Basic guidance material and religious education, which is freely available for you to read in version that allows the understanding, of any age, without complicated vocabulary.

New: You can leave a comment under any chapter of the Bible. Your comment will show up and share with all readers. We all grow in our faith, the contributions of emotion, knowledge and appreciation of the Word of God.

WARNING: The content is derived from the Bible in plain language on our site, so you need an active internet connection, so you can check the chapters.

Content rating: Everyone 10+

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less