InCUBIS Upute za korisnike
InCubis
1.4 3.8mb

Upute za korisnike CUBIS informacijskog sustava sada možete imati na dlanu - na vašem Android mobilnom uređaju.

Prodaja neživotnih i životnih osiguranja, evidencija naplate, blagajničko poslovanje, zaključak radnog dana - neki su od procesa koje svakodnevno koristite, a za koje sada imate detaljne upute na vašem pametnom telefonu.

Naučite koristiti globalne funkcije CUBIS sustava koje će vam pojednostaviti svakodnevni rad (Nova stavka, Izmjena, Pregled...).

Document Management Sustav integriran je s CUBIS sustavom, naučite ga koristiti - u prodaji/komunikaciji s kolegama ili klijentima. Generičko izvještavanje također je jedna od osnovnih funkcionalnosti sustava, koje vam omogućava kreiranje izvješća nad bilo kojim setom podataka. Naučite personalizirati korisničko sučelje, pregledavati međusobno povezane podatke (povezivanjem s veznim tablicama), ali i pretraživati podatke pod kriterijima koje zadate.

Napomena: Sve ovlasti i radne postupke u CUBIS sustavu dodijeljuju administratori u osiguravajućem društvu, a ukoliko niste naš korisnik, a želite se upoznati s CUBIS rješenjima obratite nam se na informacije@incubis.hr.

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less