Emra Shqiptar - 100% Shqiptar
Al Droid
1.3 Varies with device
Emra Shqiptar, eshte aplikacioni qe ju lejon te shfletoni emrat shqiptar!


Jemi shqiptarë dhe do të mbetemi të tillë përjetë! Përse mos të jenë dhe emrat tanë.


Ky shërbim ka si objektim qe te krijoje nje databze me emra shqiptare, qe fillimisht perdor databazen nje libri te vitit 1982, e me pas te rritet me ndihemn e komunitetit.

versioni web:
http://emrashqiptar.com

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less