Kushtetuta - Constitution Alb
Al Droid
1.2 Varies with device
English:

This is the offline version of Albanian Constitution, in Albanian and English.

Albanian:

Ky eshte versioni i kushtetutes Shqiptare ne gjuhen shqipe dhe Angleze. Kushtetuta eshte marre nga faqja zyrtare e parlamentit shqiptar dhe sherben si refernce per cdo person.

Ky version offline ju lejon leximin e kushtetues edhe kur nuk keni nje lidhje interneti.

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less