Kushtetuta e Kosoves
Al Droid
1.1 Varies with device
Kushtetuta e Kosoves


English:

This is the offline version of the Constitution of Kosovo, in Albanian and English.

Albanian:

Ky eshte versioni i kushtetutes se Kosoves ne gjuhen shqipe dhe Angleze. Kushtetuta eshte marre nga faqja zyrtare dhe sherben si refernce per cdo person.

Ky version offline ju lejon leximin e kushtetues edhe kur nuk keni nje lidhje interneti.

Content rating: Everyone

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less