Dạy nấu ăn AMC
NGUYEN LANG PHUOC DAT
6 Varies with device
Hơn 7.000 món ăn với 50 thể loại đang chờ bạn khám phá được cập nhật hằng ngày trên hệ thống
- Bạn muốn nấu một bữa ăn thật ngon với những công thức thật mới lạ, độc đáo nhưng cũng không kém phần hấp dẫn cho gia đình, bạn bè và người thân?sẽ giúp bạn làm được điều đó một cách thật đơn giản, thay vì phải nghiên cứu và tỉ mẩn ngồi đọc những quyển sách dạy nấu ăn dày cộp và khô khan.
- Với một loạt các hướng dẫn nấu ăn và công thức được trình bày một cách chi tiết và cụ thể, kèm theo hình ảnh minh họa sinh động, bạn hoàn toàn có thể biến hóa và trải nghiêm với các món ăn truyền thống của chính đất nước mình.
Chúc các bạn thành công!

More than 7,000 dishes with 50 categories for you to explore are updated daily on the system
- You want to cook a delicious meal with the new formula really unique but equally appealing to families, friends and loved ones?'ll Help you do it in a simple, rather due to research and painstakingly reading cookery books thick and dry.
- With a variety of cooking instructions and recipes are presented in a detailed and specific, with vivid illustrations, you can completely transform and the whole experience with the traditional dishes of the main their country.
I wish you success!

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.3 and up

...more ...less