Αριστοτέλης Βιβλιοθήκη
KATHIMERINI KYPROU
2.01 Varies with device
Η ενεργοποίηση της εφαρμογής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά όπως και η χρήση όλων των μαθητικών βιβλίων σε ψηφιακή μορφή μετά από μια απλή εγγραφή στην ιστοσελίδα της εφαρμογής.

Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Αριστοτέλης» φιλοξενεί εκπαιδευτικά βιβλία Δημοτικής, Μέσης και Ανώτερης εκπαίδευσης της διδακτέας ύλης αλλά και άλλα βοηθήματα/συγγράμματα μάθησης και γνώσης. Δημιουργήθηκε με στόχο να δώσει στους μαθητές εργαλεία μάθησης τα οποία θα τους προσφέρουν τα εφόδια ώστε να γίνουν πρωταγωνιστές στο νέο ψηφιακό περιβάλλον γνώσης που δημιουργείται. Τα διαθέσιμα βιβλία είναι σε πλήρη μορφή e-pub με δυνατότητες σημειώσεων, σελιδοδεικτών, κοινοποίησης, υπογραμμίσεων, μεγέθυνσης φωτογραφιών, μεγέθυνσης και αλλαγής γραμματοσειρών κ.α. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα συγκέντρωσης των σημειώσεων σε σημειωματάριο εντός της εφαρμογής και μπορεί ο μαθητής να μοιραστεί τις σημειώσεις αυτές με τους φίλους, τους συμμαθητές και τους εκπαιδευτικούς!

Αναβαθμίσεις αλλά και ενεργοποίηση νέων βιβλίων με στόχο στο άμεσο μέλλον να είναι διαθέσιμα τα βιβλία εννέα τάξεων (Δ’ , Ε’ , ΣΤ’ Δημοτικού – Γυμνασίου – Α’ , Β’ , Γ’ Λυκείου) θα γίνονται συνεχώς. Για συνεχή ενημέρωση αναφορικά με τις νέες εκδόσεις αλλά και την προσφορά νέων βοηθημάτων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα aristotelislibrary.gr

The first educational tablet digital library for students in Greece. Elementary, Gymnasium, Lyceum School Books in e-Pub format with enhanced reading experience. For updates and new books rollout check the app’s website. The activation is free for all the students.

------------------------------------------------
Handcrafted SNQ Digital Solutions
Build with AppBaker
------------------------------------------------

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 4.0 and up

...more ...less