Guds sande religion
ideas4islam
1 Varies with device
Den foregående præsentation har vist, at navnet på religionen Islam udtrykker Islams mest centrale princip, overgivelse til gud, og at navnet ”Islam” var valgt, ikke af mennesket, men af Gud, ifølge Islams hellige skrifter. Det er også blevet vist, at kun Islam prædiker om Guds enestående natur og egenskaber, og opfordrer til tilbedelsen af Gud alene, uden mellemled. Til sidst, på grund af den åbenbarede, indpodede inklination hos mennesket til at tilbede Gud, og tegnene, som Gud har åbenbaret gennem alle tider til hver enkelt, kan Islam udføres af alle mennesker til alle tider.

Kort fortalt, vigtigheden af navnet Islam (overgivelse til Gud), Islams fundamentale anerkendelse af Guds enestående natur og Islams tilgængelighed for hele menneskeheden til alle tider, alt dette støtter overbevisende Islams påstand om, at fra tidernes begyndelse, lige meget hvilket sprog det blev udtalt på, har Islam alene været og vil altid være Guds sande religion.

Som afslutning beder vi Allah, den Ophøjede, om at holde os på den rette vej, til hvilken Han har guidet os, og skænke os Sine velsignelser og barmhjertighed. Lovprist være Allah, verdenernes Herre, og fred og velsignelser være med profeten Mohammed og alle Guds profeter og deres retskafne følgere.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less